Jsem Adam Bartonec, a specializuji se na finanční plánování

Jsem Adam Bartonec a mým cílem je udělat pro Vás svět financí přehlednější a přístupnější, pro realizaci Vašich finančních plánů. Již mnoho let se pohybuji ve světě financí, jako finanční poradce. Na základě mých zkušeností a Vašich požadavků, navrhnu vhodná řešení a produkty, které odpovídají tomu, co potřebujete právě Vy osobně. Společně tak můžeme sestavit vhodný finanční plán pro Vaši hypotéku, investici, nebo třeba pojištění.

Touto cestou chci nejen nabídnout příslovečnou pomocnou ruku do světa financí a finančního plánování, ale rovněž pozvednout znalosti na poli finanční gramotnosti a povědomí o ní. Nebojte se zeptat, rád poradím a pomůžu.

Smart4Life

Své zkušenosti a služby jsem přímo promítl i do firmy Smart4Life (http://www.smartforlife.cz), jejíž prioritou jsou preference klienta v oblasti výstavby zbrusu nového rodinného domu nebo rekonstrukci stávajícího bydlení, ať už se jedná o dům, chatu či byt. A to včetně veškerého finančního i právního servisu.Finance nemusí znamenat jenom placení účtů.

Přejít nahoru